Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη Επισκέψεως Πατριάρχη

ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ανακοινώνεται ότι η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης θα καλυφθεί ραδιοτηλεοπτικά, σύμφωνα με ενημέρωση από τα παρακάτω Μ.Μ.Ε., ως εξής:

1. Την Τετάρτη 27/6 ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Κοζάνης θα μεταδώσει απευθείας την άφιξη και υποδοχή του Πατριάρχη στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, την δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Νικολάου καθώς και τα εγκαίνια του Επισκοπείου από τις 17.00- 21.00 μ.μ, στους 100,2 FM και στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα της ΕΡΑ Κοζάνης στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/kozani.asp.
Η Δοξολογία στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης θα μεταδοθεί και απευθείας τηλεοπτικά απ’ τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel στις 18:30 μ.μ..

2. Την Πέμπτη 28/6 ο Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, από τον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγ. Κυριακής στα Σέρβια, θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τον σταθμό 4Ε στις 18:30 μ.μ..
Επίσης, η ΕΡΑ Κοζάνης θα μεταδίδει στο πρόγραμμα της ίδιας ημέρας ζωντανά, δημοσιογραφικά ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από την Κοζάνη, το Βελβενδό και τα Σέρβια.

3. Την Παρασκευή 29/6 η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από τον Ι. Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης θα μεταδίδεται, από τις 7:30 π.μ., τηλεοπτικά από τον σταθμό 4Ε και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Κοζάνης καθώς και τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (95,9 FM).

4. Το Σάββατο 30/6 ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Κοζάνης θα καλύψει με ζωντανές ανταποκρίσεις την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου καθώς και απο την αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης, και οι υπόλοιποι τοπικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί της ΠΕ Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας θα μεταδίδουν ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη σε χρόνους που έχουν καθοριστεί από τους ίδιους.

Από την Ιερά Μητρόπολη

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10