Σχολή Γονέων Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης, 3η Συνάντηση: «Αντλώντας εφόδια για την κοινή πορεία των συζύγων….»

Με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου η Ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά κύκλο συναντήσεων για ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Ειδικοί επιστήμονες αναπτύσσουν θέματα κοινωνικού, ψυχολογικού, ιατρικού, φιλοσοφικού και θεολογικού περιεχομένου, τα οποία αφορούν στις σχέσεις των μελών της σύγχρονης οικογένειας, στην ανατροφή των παιδιών και στα προβλήματα που παρουσιάζονται. Μετά την ανάπτυξη του θέματος ακολουθεί συζήτηση, όπου ο καθένας μπορεί να καταθέτει τον προβληματισμό του.

Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων είναι μηνιαίες και πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στο ισόγειο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης.

Το κεντρικό θέμα του φετινού κύκλου είναι «Η σχέση ως παιδαγωγικό μέσο» και η τρίτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 στις 7.00 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σπυρίδων Βασιλάκος, Υπεύθυνος του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, με θέμα: «Αντλώντας εφόδια για την κοινή πορεία των συζύγων από την α κολουθία του αρραβώνα  και το μυστήριο του Γάμου».

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10